070-221 85 81 sofia@arntell.se

LOGOTYPER

Ditt företags första kontakt med en framtida kund är ofta logotypen. Även om en den inte kan innefatta allt ditt företag står för, är det viktigt att den gör ett gott första intryck. För oss är första steget alltid ett personligt möte, då vi pratar igenom er verksamhet och hur ni vill uppfattas. Via några skisser är sedan målet att skapa enkel, starkt och särpräglad logotyp som är lätt att använda i alla sammanhang. När ni känner er stolta över er nya logotyp är även vi nöjda.

GRAFISKA PROFILER

En grafisk profil utgår alltid från logotypen. Tillsammans skapar de företagets grafiska identitet. Den grafiska profilen omfattar i sin enklaste form regler för logotypens användning, typografi, färger och grafiska element. Ofta kompletterar vi detta med exempel som affärstrycksaker, skyltar, kläder etc. Genom att skapa en genomtänkt och tilltalande grafisk profil, hjälper vi ditt företag att bygga varumärket, skapa trovärdighet och göra företagets framtida marknadskommunikation enklare och tydligare.

TRYCKSAKER

Visitkort, flyers, foldrar, broschyrer, kataloger, böcker – trycksaker kan göras i många olika former och för olika syften. Vår egen erfarenhet av trycksaksproduktion sträcker 25 år tillbaka i tiden. En av våra specialiteter är komplexa produktioner som böcker och kataloger, där det gäller att ha kontroll över många olika delar och skapa ett effektivt produktionsflöde.

HEMSIDOR

Hemsidan är för de flesta företag det viktigaste ansiktet utåt. Att hemsidan skall anpassa sig efter skärmstorleken, vara lättnavigerad, enkel att göra ändringar i och lätt hittas av Google, är för oss en självklarhet. Dessutom skall din hemsida förstås ge en både tilltalande och trovärdig bild av företaget.
Vårt mål är också att den också ska bidra till att bygga varumärket och – inte minst – leda till nya goda affärer.